Perenstroop uit de slowcooker

.facebook_1540070508080-01.jpeg5308878079374535106.jpeg

Stoofperen stroop , gemaakt door Bertus en Wilma Alves

Heel veel peren plus 8 appels (alleen steeltje verwijderen , in stukken snijden , zo n zes uur sudderen , nacht in vergiet uitlekken (zonder doek).

2,5 liter sap over, 100 gr bruine suiker en beetje citroensap en dan lang laten koken zonder deksel, op laatst in pan op fornuis gedaan , ik had mijn SC nodig voor ander eten. Missie geslaagd 2,5 pot heerlijke stroop.

Advertenties

2 Comments

    1. Hallo Petra dit kun je beter even op de groep vragen aan de eigenaar van het recept. Wij slaan het hier op maar hebben het niet per definitie zelf gemaakt.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s