Daan’s Kippruttel uit de slowcooker

 

fb_img_1539539448433-013269890798860986124.jpeg

Heerlijk! Ik weet niet hoe ik het omschrijven moet, dus noem ik het Daan’s Kippruttel

4 kippenpoten
3 paprika’s (stoplicht)
2 grote tenen knoflook
1 rode ui
2 gele uien
250 gr. spekreepjes
Piri piri kruiden
Paprikapoeder
Sereh naar smaak
Tomaten puree
Ketjap ong. 5 el.
Scheutje witte wijn

Kippenpoten aanbraden met de piri piri kruiden.
Kippenpoten uit de pan halen en dan de uien, parika, spekjes en knoflook aanbakken.
Kip er boven op leggen.
Wijn toevoegen
Ketjap en tomatenpuree toevoegen.
Sereh en paprikapoeder toevoegen

Ik had hem 4.5 uur op low, maar kon er na 3 uur al uit. Viel van het bot.

Zie hier het resultaat

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s