Ravioli lasagne uit de slowcooker

.facebook_1533062544326-01.jpeg1636795886.jpeg

 

Gerecht is gemaakt door Sammie Maas

Ravioli lasagne recept: sc van 6,5l

Pond rundergehakt
2 uien
1 courgette
1 bakje of zakje bolletjes mozzarella
1 fles passata, ik neem altijd de biologische gekruid met basilicum van AH
blikje tomaten stukjes
2 pakken ravioli, 1 met kaas, 1 met eekhoorntjesbrood, ook van AH.
Italiaanse kruiden, zout peper, gedroogde chili peper

Uien en knoflook aanbakken in een ruime wok, bak de kruiden ook even aan.

Het gehakt erbij en rul bakken, zout en peper toevoegen naar smaak.

Courgette in kleine stukjes snijden en bij het gehaktmengsel doen, even meebakken tot de courgette iets zachter is, vuur uit.
Passata erbij en het blikje tomatenstukjes en alles even roeren. De saus moet niet heel dik zijn omdat de ravioli ruimte heeft om te zwellen.

Vet je pan in met olijfolie,
meng de twee bakjes ravioli door elkaar.
Flinke lepel saus zodat de bodem van de pan bedekt is, dan een laag ravioli, een paar bolletjes mozzarella verspreid. Bouw zo de lagen op en eindig met een laagje saus.

4 uur op low en een half uur voor het klaar is, geraspte kaas of grof geraspte parmezaan erover.
Smakelijk eten!

Advertenties

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s