Honing & knoflook kip met gember uit de slow cooker

Heerlijk Sweet  & Spicy

20180729_181454-011788886695.jpeg
500 gr kip in blokjes (dij of filet)
4 el. ketjap
1 el sojasaus
3 el. bio honing , 5 tenen knoflook fijngehakt
1.5 thl chilivlokken
halve duim verse gember, geraspt, 1el (sesam) olie

*maak hiervan een marinade en meng het vlees erdoor
*laat dit minstens een uur in trekken , een nachtje is nog lekkerder!

Zet de slow cooker 3.5.uur op low en doe het vlees met de marinade erin.

Voor het opserveren even overscheppen in een ovenschaal en 5 minuten onder de grill. De honing carameliseert en de saus dikt dan in. Zalig!

Lekker met noodles, rijst of een kliekje nasi. Bestrooi met wat sesamzaadjes.

Gewenste groenten kort roerbakken in wat olie en afblussen met wat limoensap en vissaus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s