Romige maiskolf uit de slow cooker

screenshot_20180713-220131-01444042346.jpeg

Wat een heerlijk zoet bijgerechtje, lekker bij veel zomerse gerechten.

Leg een rekje op de bodem van je slowcooker. Leg daarop de verse maiskolven. Voeg ruim roomboter toe in blokjes. Leg het erop zodat de boter heerlijk over de kolf smelt. Zet je slowcooker 3.5 uur op low.

Lekker bij salades, oosterse currys, bbq of als snack

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s