Tikka Massala in de Slow cooker

received_1865471140164783-011357477294.jpeg

Gemaakt door Marike Jansen

Tikka Massala in de Crockpot. Ik hou er zo van! 😍 Dit is mijn favorite Tikka Massala recept.

Zo maak ik het:
500 gr kipdijfilet
1 blikje Mutti Polpa tomatenpulp (AH)
1 pakje kokosmelk
1 ui, deze keer een rode
3 flinke tenen knoflook, geraspt
2 cm verse gember, geraspt
1 el. kerrie massala
1 el. Hindoestaanse kerrie
1 el. donkere basterd suiker
Een halve el. komijn
Een halve el. himalaya zout
250 ml griekse yoghurt
Verse koriander en platte peterselie

Doe alle ingrediënten, behalve de griekse yoghurt en de koriander en peterselie in de Crockpot voor 6 uur op Low.
15 min voor het einde voeg je de yoghurt, koriander en peterselie toe.
Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s