Macaroni met kip en groenten uit de slow cooker

20180423_172518-01464983377.jpeg

 

Een lekker Oosters getint pasta maaltijdje met kip en knapperige groenten.

650 gr kipfilet dunne reepjes
500 gram pasta
4 tenen knoflook fijngehakt
1 rode ui
halve duim geraspte gember
40 gr. tomatenpuree
2 el kurkuma
* naar voorkeur chilivlokken
1 el paprikapoeder
1 thl zwarte peper uit de molen
zout naar wens
scheut olie

300 gr sugarsnaps
4 stronken paksoi
bakje taugé
rode ui
* champignons ook erg lekker

2 el soja saus
1 el gula djawa of honing
1 el oestersaus
2 el zoete Chilisaus * Spicewise too blz 186* of anders uit een flesje

Marinier de kip een uurtje in olie met de kruiden. zet je slow cooker op low. Voeg de kip toe en na 2 uur de grof gesneden groenten. Laat een uurtje pruttelen en voeg de sauzen toe met de inmiddels niet al te gaar gekookte pasta.

Roer alles goed door elkaar en maak af met zout en zwarte peper
totale slow cooktijd; 3.5 uur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s