Tomaten chutney in de slowcooker

.facebook_1523808406383-01.jpeg1771913541.jpeg

Gemaakt door Ineke Muizelaar

3 grote Uien snipperen, en aan fruiten
4 knoflooktenen
1 cm verse gember en twee rode pepers fijnmalen en bij de uien, 1 kg tomaten ontpitten en erbij, peper, zout, chilivlokken en 1 el palmsuiker

1 blikje tomatenpuree , en 1 blik tomatenstukjes, zongedroogde tomaatjes erbij, flinke draai peper uit de molen, zout naar smaak

 

twee eetlepels van die turkse paprikapasta en 1 eetlepel gerookte paprikapoeder, 3 uur op high in de slowy, echt een beetje van dit en een beetje van dat. Echt heerlijk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s