Tomatensoep

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 kilo tomaten
  • Peterselie
  • Tijm
  • Lavas (Maggie kruid)
  • Peper en Zout
  • 1 witte boterham
  • Evt. gehaktballetjes

Ik meet niet veel af. Ik heb 1 flinke ui even zacht gebakken met knoflook, 1 kilo tomaten er bij gedaan, zout&peper, allerlei groene kruiden, lavas, peterselie, etc etc. Gaar koken (bij mij 2 uur) , witte boterham er in leggen en dan staafmixer erdoor. Dan eventueel nog 10-20 minuutjes met gehaktballetjes.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s