Poffert in de slowcooker met blauwe bes en kokos

2018-04-01-16-33-26-011360184878.jpeg

 

50 gram roomboter
25 gram kokosolie
300 gram zelfrijzend bakmeel
150 gram suiker
mespuntje zout
1 ei (m)
250 ml melk
250 gram blauwe bessen uit de diepvries
1.5 el vanille-extract
3 el gedroogde kokos

Evt amandelvlokken om te garnering

1.Kook water en vul de slowcooker tot halverwege en zet op stand hoog
2. Vet de poffert goed in, ook de deksel en bestuif goed met wat bloem
3. Smelt de boter met olie en laat afkoelen.
4. Meng meel met suiker en zout
5. Voeg ei toe aan afgekoelde boter en meng dit en voeg dan toe aan het meel, meng snel met een spatel, klontjes zijn niet erg.
6. Voeg de bessen toe met de kokos en meng kort door elkaar.
7. Vul de poffert en zet in slowcooker. Zet Ik de poffert voor 80% onder water

5 uur op hoog.

Storten na goed half uur afkoelen😉😊

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s