Noedelsoep met gehakt in de slow cooker

.facebook_1521487106794-01.jpeg

Gerecht van Tomasz Glawenda

“Het resultaat : Goddelijk ”

Het wordt een noedelsoep met gehakt. Noedels worden apart toebereidt en later toegevoegd. 😊

500 g rundergehakt
1 ui (snijden en slipperen)
500 g soepgroenten (zelf samengesteld of uit pakjes à 250g)
800 g tomaten in blokjes uit de blik
900 ml runderbouillion
1 tl oregano
350 noedels (naar keuze)

Rundergehakt rul bakken. Alle ingrediënten in de slowcooker doen behalve de noedels. Die worden apart gekookt en 30 minuten voor de soep klaar is toegevoegd.
Op low 4-5 uurtjes
Eet smakelijk! 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s