Gehaktballetjes comfort food in de slowcooker

.facebook_1521233726078-01.jpeg

Gerecht gemaakt door Bernadette Billiet
Gehaktballetjes
700 gram kalfsgehakt 1 ei 1klp graantjesmosterd 1 sjalot en wat platte peterselie gehakt p&z gerookt paprikapoeder alles goed mengen paneermeel  bijvoegen tot de gewenste consistentie.

Balletjes draaien en aanbakken in een gewone pan. Balletjes in de crockpot leggen en in dezelfde pan 1 selderstengel 1 ajuin 1wortel 1 teentje look en een chilipepertje( naar smaak ) fijngesneden aanstoven met 1klp tomatenpuree.

Blussen met 1 dl rode porto en 2 dl rode wijn, alles goed laten inkoken
1/2 l water bouillonblokje ,3 slp ketchup ,1 blikje tomatenblokjes en 2 klp cocosbloesemsuiker of bruine suiker. Crockpot 2 u op high. Saus mixen en door een zeef duwen. Indien nodig wat binden met maïzena

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s