Limburgs stoofpotje in de slowcooker

 

.facebook_1521051068008-01.jpeg

Gemaakt door Debie Heijmans

750 gr runderriblappen
3 uien of 1 pot zilveruitjes (190 gr)
1/2 gele paprika
50 ml runderboullion of 1 runderboullionblokje
250 gr champignons
2 kleine wortels
3 takjes selderij
4 plakken ontbijtkoek
1 tl gemalen kruidnagel
1/2 el tijm
1 el mosterd
2 el rietsuiker
2 el appelstroop
1 el witte azijn
1 el balsamico azijn
2 laurierblaadjes
Peper en zout naar smaak

Slowcooker invetten met olie of boter. Runderriblappen in dobbelstenen snijden/knippen en groenten klein snijden. Zilveruitjes laten uitlekken en alles bij elkaar in de slowcooker doen. Goed omscheppen en 6 uur op low. Lekker zoals op de foto om aardappels te soppen, maar ook lekker met brood, gekookte aardappels of aardappelpurree.
Eet smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s