Ontbijtkoek in de slowcooker

 

.facebook_1519576303345-01.jpeg1406513217.jpeg

Lekker bij de koffie♡

Ontbijtkoek van Vanessa Hakhof

160 gram bloem
90 gram boekweitmeel
2 tl bakpoeder
2 tl gemberpoeder
2 tl kaneel
315 gram appelstroop
125 gram roomboter
160 gram bruine suiker
125 ml melk
1 ei

Boter met appelstroop verwarmen tot de boter is gesmolten.
Droge ingrediënten door elkaar boter/stroop erbij. Goed doorroeren. Melk erbij doorroeren en als laatste het ei erdoor.
De binnenpan goed invetten, bakpapier erin.
Beslag erin. Theedoek om de deksel en 3 uur op low. De dag erna is hij nog lekkerder.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s