Pasta tricolore met garnalen in rode pesto

2018-02-23-21-57-58_original-01483457772.jpeg

Een lekker pastaatje! De pesto vers gemaakt, en niet in de slowcooker.  Maar wel als basissaus met de garnalen de slowcooker in. Yummie♡

Pasta tricolore met garnalen in rode pesto en verse spinazie

Rode pesto

3 el extra vierge olijfolie
1 rode paprika, fijngehakt
125 gr zongedroogde tomaten
70 gr gemalen pecorino
2 tenen knoflook
1/2rode peper

Stoof in normale pan alles, behalve de pecorino, zachtjes gaar in de olie.
Doe alles over in blender, voeg pecorino toe en maal het tot pesto
_________________________

Voor 4 personen
(Ontdooi evt. de diepvries)grote garnalen, marinier deze in de rode pesto
Tricolore pasta: kook en spoel af met koud water om niet verder te garen

Pastasaus
2 sjalotjes fijngehakt
1 grote teen knoflook fijngehakt
250 gr cherrytomaatjes gehalveerd
400 gr verse bladspinazie
250 gr kastanje champignon
200 gr creme fraiche
zout en peper uit de molen

Fruit kort aan, sjalotjes, knoflook, champignons , tomaatjes, zout en peper
Voeg toe, de gemarineerde pestogarnalen en creme fraiche
Roer en verwarm en doe dit dan in de slowcooker en zet het 2.5 uur op low.
Voeg dan de gehakte spinazie( ik knip het, dit mengt makkelijker ) toe en slow het nog 30 min.

Voeg dan de koude maar gare pasta toe , meng het goed en laat nog even samen warm worden.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s