Broodpudding in de slowcooker

Een heerlijk ontbijt in het weekend en ook lekker bij de koffie,  of zomaar tussenoor.

screenshot_20180223-211546-011104273575.jpeg

Broodpudding van Natascha de Graef

400 gr oud brood
3 sneetjes peperkoek
3 eieren
80 gr bruine suiker
1 TL kaneelpoeder
1 TL vanillesuiker
5 DL melk
100g rozijnen
3 appels in blokjes

Brood en peperkoek in kleine stukjes, melk verwarmen en daaraan de rozijnen, kaneel, vanille en suiker oplossen. warme massa onder melk, rozijnen en appeltjes toevoegen, flink roeren tot een homogene massa. bakpapier in sc 3-5u op low, afhankelijk tot ‘droog’ is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s