Appelcake in de slow cooker

.facebook_1518824523791-01.jpeg

Gemaakt door Vanessa Hakhof

2 eieren
150 gram suiker en een beetje voor over de appeltjes
Snuf zout
100 ml yoghurt
110 gram boter
290 gram speltbloem ( mag ook een ander soort)
1/2 zakje bakpoeder
3 appeltjes
1 tl kaneel

Appels schillen en in parten snijden.
Suiker zout en eieren opkloppen met de mixer.
Boter smelten en met de yoghurt al mixend bij de eieren. Bloem en bakpoeder erdoor spatelen.
Sc invetten met roomboter en bakpapier erin.
Beslag erin. Appelpartjes erin drukken.
3 uur op low.

Vergeet niet ; een schone theedoek om de deksel te doen zodat het condens niet terugvalt op de cake 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s