Oriëntaalse noodles met garnalen in de slowcooker

 

IMG-20180204-WA0000

voor 2 personen

500 gr gemengde roerbakgroenten naar keuze met tauge
350 gr garnalen
2 tenen knoflook gehakt
1/2el chilipoeder
1/2 el uienpoeder
1/2 el gemberpoeder
1/2 el korianderpoeder
1/2.el kurkuma
1 el kerriepoeder
flinke scheut kikkoman
snuf zout en witte
peper
sap van halve limoen
2 eitjes
olie

Bak de garnalen 2 minuten in alle specerijen
kook ondertussen noodles voor 2 personen
doe de garnalen over in slowcooker en voeg toe sap van halve limoen met de groenten
Sudder dit 2 uur op low.

Spoel noodles af met koud water om doorgaren te voorkomen.Knip met schaar korte slierten. (mengt makkelijker)

Voeg dit afgekoeld toe aan de slowcooker , meng door elkaar en warm dit de laatste 15 minuten mee.
Maak holletje in het midden en voeg eitjes toe om mee te stoven

 

Op smaak maken met nog wat kikkoman en eventueel koriander.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s