Saucijzen stew

Saucijzen stew

  • 4 rundersaucijzen
  • 250 ml gezeefde tomaten
  • 4 wortelen aan plakjes
  • 2 uien
  • 1 paprika
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 biologisch bouillonblokje
  • 1 tl tijm
  • 1/2 tl komijn
  • Zout en peper
  • 2 el rode wijnazijn
  • 300-400 gr geweekte witte of bruine bonen, kikkererwten, capucijners, linzen of iets dergelijks

Tussen 5-6 uur op low was bij mij voldoende. Eventueel iets binden met maizena oid.

Smakelijk, Irma

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s