Chili sin carne met wraps

Recept van Petra Komijn

Chili:
In de pot een beetje olie – thee lepel paprikapoeder- theelepel kerriepoeder – theelepel komijnzaad- halve theelepel gedroogde chili – even aangebakken – 1 ui fijn gesneden – 1 prei – 1 paprika – 400 Gr kidneybonen – 1 potje mais ( had deze zelf geweckt staan allebei) pond tomaten in blokjes.

Wraps:

  • 250 gram speltbloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 eetlepel neutrale olijfolie
  • 150 ml warm water

Bakpoeder met een beetje van het water oplossen. Dan de bloem, zout,olijfolie, water en water met bakpoeder.
Meng goed door elkaar en kneed tot een soepel deeg.
Deeg verdelen in 8 balletjes en 10 minuten onder plastic laten rusten.
Rol elk bolletje uit tussen twee vellen bakpapier.
Bak de tortilla’s in een droge koekenpan op middelhoog vuur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s