Gevulde puntpaprika’s 

Slowcooker paprika gevuld

Recept van Elke Engels-Arts

  • 6 puntpaprika’s 
  • 1 ui
  • 90 g witte rijst
  • 500 g gehakt
  • 1 el cevapcici kruiden
  • 1/2 tl kaneel
  • 2 tomaten
  • 2 teentjes knoflook 
  • 1 tl zout (optioneel) 
  • 1 ei
  • paneermeel 
  • klein blikje tomatenpuree 
  • Beetje bouillon

Ik heb eerst een uitje glazig gebakken in olijfolie en daarbij 90 gram witte rijst nog even erdoor scheppen en kort verwarmen.

Dit laat je een beetje afkoelen. 

500 gr gehakt gekruid met 1 el cevapcici kruiden, halve th.l kaneel, 2 tomaten  (ontdaan van pitjes) in kleine blokjes.

2 teentjes geperste knoflook

En een tl zout ( kun je ook achterwege laten)

1 ei erbij en wat paneermeel. 

De rode puntpaprika’s (6 stuks) onthoofden 😉 en voorzichtig de zaadlijsten eruit halen. 

Vullen met gehakt en dan in de slowcooker leggen.

Hierover heb ik een blikje tomatenblokjes gedaan met 100 ml water en wat bouillon kruiden ( uit spice wise) gestrooid. 

4 uur op low

Slowcooker paprika gevuld

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s