Noten Fudge in de slowcooker

 

.facebook_1514994257206-01.jpeg1197527964.jpeg

Recept van Astrid de Kok-Maas

Slowcooker van  1,5 L : 1 blikje gecondenseerde melk
400 gr melkchocolade ( in stukken)
Een volle hand ( iets stuk gemaakt) cashewnoten
2 eetlepels Amaretto
Een volle eetlepel roomboter
Een handje walnoten ( iets stukgemaakt)
Een ingevette ovenschaal bekleed met bakpapier
Doe de ingrediënten in de slowcooker ( zonder deksel) op de walnoten na.
Op high, elke 5 minuten roeren tot het gesmolten is, ( dit duurt 10 tot 15 min) daarna overgieten/ lepelen in de bakvorm, even gladstrijken, walnoten erover en iets indrukken.. af koelen ( ongeveer 10 min) en dan voor een uur of 2 á 3 in de koelkast… dan het bakpapier eraf halen en in stukken snijden…
hmmmm lekkerrrrrr
uiteraard kan dit ook gewoon in een pannetje met dikke bodem op laag vuur… en je kan door de fudge en erboven op gebruiken wat je maar lekker vind.. van m&m’s tot koek en andere dingen… de amaretto proef ik er niet in terug, ( maar een klein beetje) dus wellicht meer gebruiken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s