Surinaamse bami rundvlees

Surinaamse bami rundvlees slowcooker
Ik had niet alle ingrediënten in huis voor Surinaamse bami, dus ik heb wat geëxperimenteerd met wat ik wel had. Voor 2 personen.

  • 300 g runderpoulet
  • 175 g spaghetti
  • 2 grote uien
  • 175 gr Roma cherrytomaatjes
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 tl sambal (optioneel)
  • 1/2 tl gemberpoeder
  • 1 tl five spice poeder
  • 1 biol. kippenbouillonblokje
  • Half Bosje selderij
  • 3 el sojasaus
  • 3 el ketjap

Alles behalve spaghetti en tomaatjes in de cooker doen. 8 uur op low. Daarna op warmhouden.

De spaghetti half gaar koken in water. De spaghetti en gehalveerde tomaatjes bij het vlees doen en op warmhouden laten tot de pasta het vocht uit de slowcooker heeft opgenomen.

Het was overheerlijk! 🍲 Irma

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s