Kippenborst in Hoisinsaus

Reccept van Patricia Willems

.facebook_1514673271814-01.jpeg

Voor de 1,5 Liter slowcooker

● voor het Vlees :
~ 400 Kippeborst
~ 25 g Zetmeel/Maïzena/Bloem
~ 1\4 el Knoflookpoeder
~ witte Peper
● voor de Saus
~ 2 EL Hoisinsaus
~ 2 EL Sojasaus ( zoute smaak)
~ 4 EL Chilisaus Pittig-Zoete
~ 100 ml Water
~ 1 geperste Knooflookteen
● voor het opdienen
~ gehakte lenteui
~ gekookte rijst
~ gestoofde Groenten bv : Broccoli
( vandaag had ik Komkommersla)

■ Bereiding :
* Het Vlees in stukjes snijden.
In een diepvrieszakje de bloem, peper en knoflook erin doen, en dan het Vlees erbij doen. Alles goed vermengen met het vlees.
* Olie in een braadpan geven en goed heet laten worden. Vlees in olie braden tot het licht bruin is. ( van binnen nog rauw laten )
Vlees in de Slowcooker doen
* alle sausen en geperste knoflook, water bij elkaar in een schotel en kort roeren.
Over het Vlees gieten.
■ Deksel erop en op LOW voor 3 uur laten garen.
■ met rijst , lenteui en groenten naar wens of Sla opdienen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s