Curry met kabeljauw in de slowcooker

.facebook_1514668894806-01.jpeg

Recept van Huib Jan en Carolina
Ingrediënten:
Half zakje waspeen
2/3 pak diepvries boontjes
4 vastkokende aardappelen
400 ml kokosmelk
400 gr koolvis filet
Kurkuma om de koolvis in te marineren
1 flinke eetlepel zelfgemaakte yellow curry pasta zie:

http://uitpaulineskeuken.nl/2016/08/diy-gele-currypasta.html

Zout en peper naar smaak
Ingrediënten in de slowcooker doen en goed doorroeren, behalve de vis. Deze inwrijven met kurkuma en in de koelkast bewaren. Deze vis pas het laatste half uur toevoegen en het er goed in doorroeren. Kooktijd 4 uur in totaal en dan smullen maar! Lekker met rijst of bulgur of wat amders.. EET SMAKELIJK!
PS: de zelfgemaakte currypasta heb ik zonder de groene peper gemaakt en kaffirbladeren. Blijft het gerecht lekker mild van en kan een jongetje van 3 het ook eten 😊..

Kooktijd van 4 uur is bij een Andrew James Slowcooker van 4.7 liter. Heb je een kleinere dan is de kooktijd wat langer. Je kan ook kabeljauwfilet of andere (wit)vis toevoegen. Maar deze is echt al heel erg lekker!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s