Roseval krieltjes in de slowcooker

.facebook_1514320803588-01.jpeg

Recept van Patricia Willems

Rozemarijn Aardappeltjes
Voor de 1,5 Liter Slowy 3 / 3,5 uurtje
Bij dubbel portie in de 3,5 Liter 4/ 4,5 uurtjes

500 g krieltjes
2 – 3 teentjes knoflook
2 el Olijfolie
Peper, zout naar smaak
Verse rozemarijn

Aardappeltjes wassen, met en vork / spits Mes in prikken, als ze te groot zijn in de helft door snijden.
Goed nat in de Slowcoomer leggen, met zout en peper, beetje plat gedrukt. De knoflook rozemarijn en olie erbij doen en doormengen.
Deksel erop en 3 uur op HIGH.
Daarna even proeven en als ze niet gaar zijn wat langer laten gaan.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s