Kabeljauw met tomaat en mozzarella in de slowcooker

20171223_183515-01.jpeg

2 ruime porties
700 gram kabeljauw in 2 mootjes
1 rode ui fijn gehakt
2 flinke tenen knoflook fijngehakt
1 el verse basilicum fijngehakt
1 el oregano gedroogd
1 el rozemarijn gedroogd
1/2 el chili vlokken , 1 thl kurkuma
1 thl mosterd
500 gr tomaten ( kern eruit snijden en in kleine blokjes )
250 ml crème fraishe
sap van halve citroen
2 bollen mozzarella
zout en zwarte peper

Voeg toe in de slowcooker; tomatenblokjes, crème fraishe, ui, knoflook, alle kruiden en meng door elkaar.
Smeer de kabeljauw in met de mosterd, citroensap, peper en beetje zout
Leg de mootjes boven op het mengsel.
Zet de slowcooker op 3.5 uur op low

Daarna 1 bol mozzarella in reepjes scheuren en er bovenop leggen,

Schep per portie over in 2 ovenbestendige schaaltjes en verdeel de overige mozzarella en zet het 3 minuten onder de grill.

*Word je saus te dun in de slowcooker doe dan een schone doek om het deksel zodat er geen vocht terug valt in het gerecht. Doe dit alleen als je thuis bent want de saus dikt (lekker)in.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s