Kip met curry madras

Recept van Roelien Ravi 

Kip madras slowcooker
  • 3 lepels curry madras
  • 750 gr kippendijen in stukjes
  • 1 grote prei
  • 1 paprika
  • 2 uien
  • Bakje champignons
  • 3 tenen knoflook
  • 100 ml kokosmelk of kookroom
  • 100 gr yoghurt
  • 200 g crème fraîche 

De curry madras mengen met olie en door de stukjes kip roeren. Laat 1 uur intrekken. 

Dan de rest snijden en even roerbakken.

Dan kokosmelk, yoghurt en kip toevoegen en het geheel ongeveer 4 uur op low in de slowcooker. 

Als het klaar is, de crème fraîche toevoegen en nog even doorwarmen. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s