Romige groenten soep met avocado en spekjes

2017-12-11-18-38-02-01.jpeg

700 ml verse kippenbouillon
1 prei in dunne ringen
1 ui gehakt
4 wortelen ( gekleurde mix)
(eigenlijk groente naar keuze of de restjes in je groentelade)
1 halve rode peper gesneden
1 cm gember geraspt
handje vol gesneden peterselie
2 handjes piepkleine pasta schelpjes
125 ml slagroom

Doe alles behalve pasta schelpjes en slagroom in de slowcooker.
zet hem gerust 5 uur op low

Ik heb het gepureerd met de blender en de schelpjes toegevoegd. De slagroom erbij en even door warmen.

Smakelijke garnering
halve avocado in blokjes , uitgebakken spekjes en peterselie.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s