Varkenshaas met champignon roomsaus

wp-1513096091224..jpg

Heerlijk en niet te lang slowen voor lekker mals varkenshaas en knapperig courgette.

 

  • 350 gram varkenshaas in grove blokjes of plakken
  • Half pak fusilli pasta
  • 1 courgette in blokjes
  • 300 gr kastanje champignons grof gesneden
  • 200 gr crème fraiche
  • Teen knoflook fijn gehakt
  • 1.5 thl knoflookpoeder
  • 1 thl mosterdzaad gemalen
  • Ruim peper uit de molen
  • zout naar wens
  • Peterselie gehakt

Vlees kort aanbakken in koekenpan of sc met sauteer functie
Na paar minuten champignons en courgette met knoflook en de kruiden toevoegen.
Voeg even later de crème fraiche toe en doe alles in de inmiddels warme slowcooker. Heb het 1.5 uur op low gehad. Ondertussen de pasta als gebruikelijk gekookt. serveren met fijngehakte of gedroogde peterselie

Advertenties

1 Comment

  1. Heerlijk recept, kids en vriend hebben ook heerlijk zitten smullen. Zelf zou ik niet zuinig met de peper zijn en we hebben parmezaanse kaas er lekker overheen gestrooid.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s