- 2 dubbele kipfilets of in verhouding kipdijfilet
- zout en peper
- 1.5 thl chilipoeder of gedroogde
- 1.5 el curry poeder (toko)
- 2 el garam massala
- 2 uien gehakt
- 4 tenen knoflook gehakt .
- 100 gr tomatenpuree
- 250 ml kokosmelk
- 200 gr Griekse yoghurt
- 125 gr Roomboter
Bereidingwijze;
Gehakte ui langzaam bakken. Goed glazig, niet bruin.
Voeg dan curry chili en massala toe en bak mee.
Tomatenpuree meebakken (ontzuren)
Haast dit kleine proces niet. Dit maakt smaak.
Voeg knoflook toe en even daarna de kokosmelk , roomboter en yoghurt.
Net tegen de kook aan de gesneden kippenvlees ( met zout en peper ) rauw eraan toevoegen..
Smoor dit 4 uur op low.
Lekker met Basmati rijst en gewenste groente.
Wanneer doe je de ingrediënten in de slowcooker? Op het einde als alles gebakken is?
LikeLike
Als je alles in de pan hebt aangebroken gaat het samen in de slowcooker, 4 uur op low.
LikeLike
Hoi ik bak eerst kruiden aan. Kokosmelk meewarmen en rauwe kip erin
Heerlijk
LikeLike