Butter chicken in de slowcooker

2018-03-26-18-59-00-011991651237.jpeg

  • 2 dubbele kipfilets of in verhouding kipdijfilet
  • zout en peper
  • 1.5 thl chilipoeder of gedroogde
  • 1.5 el curry poeder (toko)
  • 2 el garam massala
  • 2 uien gehakt
  • 4 tenen knoflook gehakt .
  • 100 gr tomatenpuree
  • 250 ml kokosmelk
  • 200 gr Griekse yoghurt
  • 125 gr Roomboter

Bereidingwijze;
Gehakte ui langzaam bakken. Goed glazig, niet bruin.
Voeg dan curry chili en massala toe en bak mee.
Tomatenpuree meebakken (ontzuren)
Haast dit kleine proces niet. Dit maakt smaak.
Voeg knoflook toe en even daarna de kokosmelk , roomboter en yoghurt.

Net tegen de kook aan de gesneden kippenvlees ( met zout en peper ) rauw eraan toevoegen..

Smoor dit 4  uur op  low.

Lekker met Basmati rijst en gewenste groente.

Advertenties

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s